ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!! ΦΡΙΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!




Φρικτές Δολοφονίες νεαρών γυναικών και ανδρών! Αγέννητα έμβρυα στο βωμό της κοσμετολογίας!



Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η εμπορία οργάνων είναι δυστυχώς δεδομένο πλέον φαινόμενο! Επίσης είναι γεγονός οι ατέλειωτες εξαφανίσεις νεαρών κοριτσιών και αγοριών σε όλο τον κόσμο.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Αναμφισβήτητα τους αναζητούν οι οικογένειες τους και κάποιοι απο αυτούς είναι τυχεροί και τους βρίσκουν. Αλλοι δυστυχώς όχι!

Κι άν δέν έχουν οικογένεια δέν τους αναζητά κανείς και είναι εύκολη λεία για να γίνουν ανταλλακτικά!

Γίνονται δότες χωρίς την θέληση τους.Η καρδιά τα μάτια τους, το σηκώτι, τα νεφρά τους,όλα τους τα όργανα πουλιούνται ακριβά από τους αδίστακτους δολοφόνους εμπορίας οργάνων.

Δυστυχώς όμως δέν σταμάτησαν εκεί.

Άγριες δολοφονίες νεαρών ατόμων γυναικών και ανδρών από τούς εμπόρους οργάνων συνεχίζονται για να θησαυρίσουν τα κτήνη από τον θάνατο τους δίνοντας ως μόσχευμα το δέρμα του προσώπου τους!



Τον Φεβρουάριο του 2006 δόθηκε πράσινο φώς στούς Βρετανούς επιστήμονες με επικεφαλείς το γκρούπ του Dr Butler στο Royal Free Hospital του Λονδίνου καθώς και στην καθηγήτρια Maria Siemionow απο την κλινική του Cleveland στο Ohio των Η.Π.Α. να εκτελέσουν την πρώτη ολική μεταμόσχευση προσώπου.

Αυτό φυσικά το ιατρικό επίτευγμα είναι αληθινό θαύμα για τα άτομα που εξ αιτίας κάποιου ατυχήματος παραμορφώθηκε το πρόσωπο τους. Είναι δώρο Θεού.

Αλλά αυτοί οι αδίστακτοι δολοφόνοι εμπορίας οργάνων το χρησιμοποίησαν για να πλουτήσουν!
Σκοτώνουν νεαρές γυναίκες και νεαρούς άνδρες για να πουλήσουν το δέρμα του προσώπου τους σε πλούσιους πελάτες και πελάτισσες που πληρώνουν όσο όσο για να μείνουν νέοι

Και το πιο εφιαλτικό αυτής της κτηνωδίας είναι ότι για να έχει επιτυχία αυτή η ''μεταμόσχευση''αφαιρείται το δέρμα του προσώπου του θύματος ενώ είναι ζωντανό!

Με μιά απλή νάρκωση!!!



ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ!

'Εχει καταγγελθεί επίσημα ότι πολλές γυναίκες ''ΜΑΝΕΣ''στην Γερμανία και στην Γαλλία πληρώνονται να υποστούν καισαρική τομή ώστε τα αγέννητα έμβρυα τους να γίνονται αντικείμενα εκμετάλευσης πρός παρασκευή καλλυντικών!!!



ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ! ΜΟΙΑΖΕΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Είναι σκληρό!Απάνθρωπο!Αλλά είναι αληθινό!
Και οι κυβερνήσεις που εκλέγονται κατά καιρούς τι κάνουν γι΄αυτά τα φρικτά εγκλήματα;

Πού είναι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σε κάθε κόμμα που εκλέγεται;
Αδιαφορούν ολοι! Δεν νοιάζεται κανένας! Δεν κάνουν τίποτα!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!

Το διαβάσαμε από το: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!! ΦΡΙΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/05/blog-post_9867.html#ixzz2TiLiXjy4

Δημοφιλείς αναρτήσεις